Weboldal címe
Weboldal alcíme
MEGFIZETHETŐ MEGOLDÁSOK
MINDENKINEK!
Fejléc alcím szövege

ÜGYVÉDI IRODA - ARCULAT TERVEZÉS

Egy pályázatra készült az alábbi koncepció, a következő utasításokkal: "Megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtó ügyvédként gazdasági és polgári jog célterületeken. Munkáját precízen és körültekintően végzi, minden szempontból maximalista. Prémium minőségű, elegáns és egyben modern logo és hozzá tartozó arculat kialakítása. Fontos szem előtt tartani a legújabb irányelveket, és ennek tükrében kialakítani a megfelelő névjegykártya, levélpapír és boríték tervezetet.

A logo elkészítéséhez szükséges információk:

• Kérjük egy tetszőlegesen választott, a tevékenységre utaló szimbólum alkalmazását
• Kérjük a VZs monogramm alkalmazását
• Fontos szem előtt tartani hogy a logo monokróm mintákon is megfelelően jelenjen meg"


MOSODA ARCULATA ÉS REKLÁMANYAGAI

Egy Debrecenben frissen nyíló tisztító szolgálat keresett fel, hogy készítsek nekik arculatot és írjak egy marketing tervet, amivel könnyebben berobbanhat a cívis városi köztudatba és gyorsabban érvényesülhet!

Feladatok: szórólapok, névjegykártya, ajándékkártya, RollUp, weblap...

​www.wishywashy.hu


THE CONTAINER - ARCULAT TERVEZÉS

Ismét egy pályázatra készült az alábbi koncepció a következő leírás szerint: "Manapság feljövőben van a trend, konténerek használata épületekként, ezzel egy különlegesebb, indusztriális (vagy modern) stílusú helyet lehet kialakítani. Már sok országban léteznek ilyen helyek, de nem mondható átlagosnak vagy nagyon elterjedtnek. Ezen felül csak kevés igazán nagy területű és sok (40-50+) konténerrel operáló épült. Ez a trend talán legerősebben Thaiföldön van jelen Ázsiában, ez azért fontos mert ez a projekt Malajziában indul. Itt még jelenleg nem található egy nagyobb ilyen hely sem, egy már épülőben van, de annak a stílusa eltérő ettől. Pár kisebb már létezik, de azok maximum 2-3 konténerből állnak. A területen lesznek kisebb-nagyobb boltok, kávézók, kifőzdék/éttermek, kis bár(ok), masszázs, egy kisebb hotel, színpad koncerteknek. Ezen kívül még szeretnénk helyet biztosítani kiállításoknak is."


 EGYEDI LEGÉNY, ILLETVE LÁNYBÚCSÚS PÓLÓK

Többen megkerestek az utóbbi időben, hogy készítsek nekik egyedi pólókat legény, illetve lánybúcsúra. 

Tulajdonképpen csak néhány adat fontos és már készülnek is az egyedi designok. (név, becenév, dátum, helyszín, hobbi...)


BÁZISMAG KFT. - VETŐMAG KATALÓGUS A ROMÁN TERÜLETEKRE

A Bázismag Kft., mint régi ügyfél, ismét felkeresett egy rövidített 4+12 oldalas termékkatalógus elkészítésére, melyet a Románia területekre szánnak, természetesen román nyelven. 

A borító tervezéshez azt az iránymutatást kaptam, hogy ha egymás mellett van lerakva egy rendezvényen 15 cég különböző katalógusa, akkor az emberek az Ő katalógusokat válasszák, tehát nyugodtan lehet figyelemfelkeltő, kicsit polgárpukkasztó, nem hétköznapi...! Majd odáig jutottunk, hogy mégis inkább a cég idei 25 éves fenállását szeretnék tükrözni vele. 

Fehér matt borító, matt fóliával; a 25-ös szám arannyal festékkel megnyomva, majd UV lakkozva! Az eredmény magáért beszél!


SIDELINE 'Board Design - SNOWBOARD DESIGN TERVEK

A SIDELINE 'Board Design egy fiatalokból álló, feltörekvő hazai kis cég, mely megtalálta azt a nagyon pici piaci rést, mely még nincs kiaknázva, ezért snowboard, wakeborad, skateboard, longbord deszkák redizájnolásába kezdtek egyedülálló technológiával! 

Első és nagyon fontos lépés egy modern logó kialakítása volt, melyet több platformon is fel tudnak használni! (deszka, weblap, névjegy, csomagolás, sapka, póló...) Majd következtek a deszkák rendhagyó, a piacon még nem látott dizájnjai. Ez egy nagyon hosszú távú közös együttműködés a részünkről, ugyanis mindig kellenek újabb és újabb tervek, illetve a vásárlói körük megkívánja az egyedi elképzelések alapján elkészített dizájnokat, melyek elkészítése szintén a mi feladatunk!