Weboldal címe
Weboldal alcíme
Az a bizonyos
+10%
ami kiemeli a tömegből!
asdfgsfghmjrdtznjsrth s

ARCULATTERVEZÉS

Vállalkozásunk teljes körű nyomdai szolgáltatást nyújt, az ötletektől a késztermékig. Célunk, hogy a legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleink részére a vizuális megvalósítás területén.

Az alapvető vállalati arculati elemek meghatározzák bármely cég jelenét és jövőjét. A logó és a cégarculat további elemei döntő szerepet játszanak a külső és belső kommunikáció stílusának, illetve az értékesítési és munkakörnyezet látványának kialakításában. Ezért a munka kezdetétől fogva igyekszünk átfogó gondolkodással egyszerre alakítani, majd a megbízónk elé tárni mindezeket az elemeket.

KREATÍV MEGJELENÉS

Az a bizonyos +10%, ami kiemeli a tömegből!​Valami olyat keres amit a konkurenciánál még nem látott? Kiállításra készül és nem tudja mi lesz az, ami az Ön standjához vonzza az embereket? Úgy érezzük a tollak és cukrok már nem elég vonzóak, nem hoznak új vásárlókat, ezért elkezdtünk új dolgokban gondolkozni. Olyan egyedi ötleteken törjük a fejünket, amit másnál még nem láttunk és tagadhatatlanul összefonódnak megrendelő tevékenységei-vel. Ha szeretne valami egyedivel megjelenni, vagy valami olyan ötlete van amiről azt gondolja lehetetlen, akkor keressen meg minket! Megoldás mindig van!

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Bár egyre inkább az internet korát éljük, a nyomtatott marketing eszközök jelentősége ennek ellenére egy csöppet sem szorult háttérbe, sőt. Egy jól megszerkesztett szórólap, kiadvány céged hírnöke lehet, mely a jövőben képviselni fog.

Az alábbi kiadványok és marketing eszközök tervezésében,- szerkesztésében, tördelésé-ben, előkészítésében, valamint nyomdai munkálataiban segítünk: magazin; katalógus; brossúra; cégújság; mappa; dosszié; sajtó megjelenés; meghívó; üdvözlőlap; plakát; szórólap; levélpapír; reklámújság; étlap; itallap...

LOGÓ TERVEZÉS

Az üzleti életben a logók vízválasztóak lehetnek. A céged legtöbbször megjelenő vizuális jelképe, amivel azonosítják mindazt, amit Te képviselsz. Ezért egy jól átgondolt és megtervezett logó fontos elem az üzleted életében. Szeretjük, ha a logó valóban az arculat gyöngyszeme, kreatív, szép és még működik is. Ügyelünk arra, hogy logóink minden környezetben felhasználhatóak legyenek, legyen szó akár egy nyomtatványról, akár egy honlapról. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink megtapasztalják, hogy igényesen is képviselhetik vállalkozásukat online vagy akár offline formában!

NÉVJEGYKÁRTYA TERVEZÉS

Van valami közös Önben és bennünk. Azzal Ön is egyetért, hogy az első benyomás igenis számít, és a bemutatkozás akkor érte el valódi célját, ha nyomot hagy a pillanat emléke. Ez nagyrészt persze Öntől függ! A Mi részünk ebben az, hogy a névjegykártyája lesz az a kézzel fogható nyom, amely a pillanatot hordozza, és az emlékképen túlmutat. Egy semmiképp sem elhanyagolható eszköz, mely támogatja az üzleti megítélését, a szakmai komolyságát, és egy hosszú távú igényt fogalmaz meg az üzletfeleiben: "Ő kell Nekünk!"

FACEBOOK KAMPÁNY

  • új profil oldal kialakítása
  • egyedi grafikai borítókép tervezése
  • igény szerint egyedi, facebookra szabott plakátok, felhívások, kuponok megtervezése
  • kampány tervezése
  • kampány lebonyolítása
  • célcsoport beállítása, szűrése
  • napi szintű felügyelet
  • statisztika készítése (napi/heti/havi)
  • igény szerinti módosítás
  • kiemelt hirdetés készítése