Weboldal címe
Weboldal alcíme
MEGFIZETHETŐ MEGOLDÁSOK
MINDENKINEK!
Fejléc alcím szövege

YOUDAY 2019 - Debrecen - Komplett arculat tervezés

Debrecen városa immár 4. alkalommal rendezi meg az év és a város legnagyobb stadionshowját. A korábbi évekkel ellentétben, idén stílusváltást szerettek volna a rendezvény teljes arculatában, ezért megtisztelő volt a felkérés a részükről.

Az arculati anyagok folyamatosan készülnek, ahogy közeledik az időpont. Jelenleg molinók, plakátok, facebook poszt/eseményképek, ledfal videó, beachflag... anyagok készültek, melyek az idei Campus Fesztiválon láthatóak is voltak a nagy publikum előtt.

Nagyon izgalmas és kihívásokkal teli ez a projekt.


MARKET Zrt. - Weboldal redesign

Már évek óta sikeresen együtt működünk Debrecen legprofibb programozógárdájával, akik előtt nincs lehetetlen, úgy ahogy előttem sem. Talán pont ez az a dolog ami miatt élvezem a közös munkát, ugyanis nem állítanakelém korlátokat. Amit megálmodok, Ők  megvalósítják. Nagy pacsi az XPSR.hu -nak!

Jelenleg több weboldalon is dolgozom, de talán ez most a legizgalmasabb, kihívoskkal teli. A kérés csupán annyi volt, hogy legyen új, legyen szexi és olyan, amit nem látnak viszont a piacon.


 EGYEDI LEGÉNY, ILLETVE LÁNYBÚCSÚS PÓLÓK

Többen megkerestek az utóbbi időben, hogy készítsek nekik egyedi pólókat legény, illetve lánybúcsúra. 

Tulajdonképpen csak néhány adat fontos és már készülnek is az egyedi designok. (név, becenév, dátum, helyszín, hobbi...)


HAJDU ZRT. - Folyamatos grafikai munkák

Már 4. éve az én cégem a megbízott a Hajdu Zrt. minden féle grafikai és marketing kéréseinek megoldásában. Azt hiszem nincs olyan dolog amit még ne kértek volna Tőlem és ne készült volna el. 

Folyamatosan követni kell a piaci trendet a céges arcult betartása mellett, melyet az évek alatt alakítottunk ki közösen. 

Csak néhány projekt a sok közül: termékkatalógus 5 nyelven, céges névjegykártya, reklámplakátok, partner boltok kirakat és belső design-ja, termékbemutató fal, szórólapok, szerelési kézikönyvek, újsághirdetések, gyártérkép, oklevelek, céges mappa, TV reklám, egyedi piktogramok, egyedi megoldások a weboldalra...


SIDELINE 'Board Design - SNOWBOARD DESIGN TERVEK

A SIDELINE 'Board Design egy fiatalokból álló, feltörekvő hazai kis cég, mely megtalálta azt a nagyon pici piaci rést, mely még nincs kiaknázva, ezért snowboard, wakeborad, skateboard, longbord deszkák redizájnolásába kezdtek egyedülálló technológiával! 

Első és nagyon fontos lépés egy modern logó kialakítása volt, melyet több platformon is fel tudnak használni! (deszka, weblap, névjegy, csomagolás, sapka, póló...) Majd következtek a deszkák rendhagyó, a piacon még nem látott dizájnjai. Ez egy nagyon hosszú távú közös együttműködés a részünkről, ugyanis mindig kellenek újabb és újabb tervek, illetve a vásárlói körük megkívánja az egyedi elképzelések alapján elkészített dizájnokat, melyek elkészítése szintén a mi feladatunk!